Sari la conținut

qStefanAdv_

Membru
 • Număr conținut

  48
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

qStefanAdv_ a câștigat ziua ultima dată pe August 19

qStefanAdv_ a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

7 Începător

Despre qStefanAdv_

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  qStefanAdv_#7771
 • Hobby-uri:
  Gaming & Leneveala
 • Nickname Minecraft:
  qStefanAdv_
 • Nickname CS:
  qStefanAdv_

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. qStefanAdv_

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  Cred ca e de-ajuns sa spun ca probabil esti prea mic pentru functia asta, stapanirea limbii romane din punct de vedere gramatical e cam slaba, toxicitatea si neajutorul oferit jucatorilor duce la un vot negativ, , maybe next time. Improve ur character.
 2. qStefanAdv_

  [SKYBLOCK] PROPUNERE

  Ar fi fain sa fie ca pe samp, o data in zi la atingerea unei anumite sume de jucatori sa se dea mobcoins, tokens, bani sau cv key. Cv gen, 20 online, 30, 40, 50. Si premium sa creasca odata cu numarul de jucatori.
 3. qStefanAdv_

  Aplicație Helper - [Skyblock, Survival]

  Cererea este facuta frumos, cu rabdare. Esti activ, de fiecare cand am intrat te-am vazut online. Ajuti din cand in cand, cand vrei. Dezamagit, ai vip si doar 4-5 entries acordate. Nu stiu daca ma insel sau nu, dar uneori mi s-a parut ca esti toxic, this i don t like that 'bout u. Nu mi-a placut ca mi-ai dat mesaj in privat cu cererea ta, nu era nevoie, apreciam putin mai mult rabdarea, oricum tot staff-ul iti vede cererea. You deserve a chance, , hope u won't dissapoint me. Gl.
 4. qStefanAdv_

  [FACTIONS] - Propunere

  doar de la 5 membri, ca altfel e jale cu chat-u.
 5. qStefanAdv_

  [Factions] - Propunere

  e prea putin 100 tokens chiar si pentru prefixe... iar accesele si kit-urile daca ar fi sa le bage ar trb sa fie temporare, parerea mea.
 6. qStefanAdv_

  [Factions] - Propunere

  1. Nickname: qStefanAdv_ 2. Propunerea ta: Adaugarea unui Repair Hand "portabil", sa poti repara ceva de oriunde, pentru o suma de 30K (La warp enchant e 25k, deci consider ca e ok) 3. Ce beneficii va aduce?: Probabil multi au problema ca sunt in buncar, au multe blazes/endermans si daca pleaca se vor despawna, zic ca e mai ok sa dai putin mai mult ca sa-ti repari sabia sau orice alt ceva de oriunde. 4. Sectiunea pe care se va implementa: Factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Deluxemenus maybe? 6. Alte comentarii: Sper ca s-a inteles
 7. qStefanAdv_

  Anunț Retragere qStefanAdv_

  1) Nickname: qStefanAdv_ 2) Gradul deținut: mod 3) Motivul pentru care te retragi: M-am saturat de toti schizofreneicii, oameni incapabili, care indiferent de situatie au dreptate. Invata sa dai mesaj cand esti indispus sa faci ceva, nu sa i lasi pe ceilalti cu ochii in soare, cand gresesti, mai da-ti si tu seama, nu te prea increde in tine importantule. Tot duci gunoiul, so yea. 4) Comentarii adiționale: Am intalnit d-astia de-alde tine si pe alt sv, d-astia de-alde voi ii mananc ca pe seminte bai.
 8. qStefanAdv_

  Cerere Unban

  https://www.youtube.com/watch?v=1zSamzCrDi0&feature=youtu.be
 9. qStefanAdv_

  Cerere Unban

  https://www.youtube.com/watch?v=hNbDrNRKUdQ&feature=youtu.be
 10. qStefanAdv_

  Cerere Unban

 11. qStefanAdv_

  Cerere Unban

  https://www.youtube.com/watch?v=SpgUH1AFktE&feature=youtu.be
 12. qStefanAdv_

  Aplicație Helper - [FACTIONS]

  - Comportamentul tau nu e prea ok, nu am jucat wipe-ul asta dar dupa ce ti-a fost respinsa o cerere anterioara ai fost toxic, un jucator zicandu-ti "Parca ai vrut sa fii staff" Raspunzandu-i cu "Nu mai vreau". - Altceva ce nu tine de factions, dar tine de caracterul tau, cand mi-ai facut reclama in privat si i-am dat unui moderator discord sa te baneze ai sters mesajul si ai dat leave.... - Daca tot ai Legend si vrei sa-ti sporesti sansele de a intra in staff puteai sa te implici mai mult... sa demonstrezi ca esti capabil sa-ti primesti functia. Dupa cum faceai tu ne dam seama ca da
 13. qStefanAdv_

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  Regulament necitit.... activitate pe chat cat si pe server 0 ajuta si tu jucatorii daca tot intri.
 14. qStefanAdv_

  Aplicație Helper - [SkyBlock, KitBattle]

  Joci de 3-4 zile.... te-ai grabit enorm pe skyblock. Jucatorii n-am vazut sa ajuti jucatorii, in rest cererea e buna.
 15. qStefanAdv_

  Anunț Retragere - Nathelo_

  Bafta mare!
×
×
 • Creează nou...