Sari la conținut
 • Înregistrare

RobertRB

Membru
 • Număr conținut

  58
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1
 • Puncte

  320 Donează

RobertRB a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 8

RobertRB a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

3 Începător

Despre RobertRB

 • Rang
  Începător
 • Dată Naștere 06.09.2006

Informații personale

 • Oraș
  Bucuresti
 • Vârstă
  13

Date de contact

 • ID Discord
  RobertRB#0682
 • IGN Minecraft
  RobertRB

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. RobertRB

  Anunț Retragere

  Bafta sefule ne vedem in vacanta❤
 2. RobertRB

  Anunț Retragere

  Bafta si hai mai repede cu pc-ul ala
 3. Ok deci imi editez votul pentru ca am stat mai mult sa ma gandesc si, comportamentul este la fel, ai un limbaj indecent, am gasit poze cand ma injurai pe mine, in loc sa ajuti playerii, te iei in gura cu iei sau ii injuri, si mai presus de toate, acest cont este furat, deci din aceste cauze mi-am schimbat votul.
 4. 1. Nick :RobertRB 2. Numar de mute-uri + link (imgur/gyazo/prt.scrt): http://imgur.com/gallery/6M1IyCB 3. Numar avertismente + link (imgur/gyazo/prt.scrt): 4. Numar de ban-uri (daca este cazul) + link (imgur/gyazo/prt.scrt): 5. Numar de reclamatii facute (daca este cazul) + link: 6. Numar de reclamatii rezolvate (daca este cazul) + link: 7.Propunerile facute (OPTIONAL) :
 5. 1.Nu ai post-urile necesare. 2.Cererea nu e chiar slaba, dar mai ai de lucrat putin.
 6. 1. Cum te numești?:Răvășilă Robert Mihai 2. Nume în joc (nickname):RobertRB 3. Vârstă:13 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): RobertRB#0682 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pai un om in plus care sa ajute playerii, care sa aiba grija de chat si care e activ mai mereu. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Prietenos, glumet si amuzant mai mult sau mai putin. 7. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca sunt activ, inca nu am activitate mare pe aceste sectiuni, dar odata ce iau helper(daca iau)activitatea mea v-a creste cu mult. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Sa ajute playerii, sa aiba grija de chat. 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3):SkyWars si Creative. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Deocamdata nu!:)) 11. Ai citit regulamentul?:Am citit cu certitudine regulamentul serverului; mc-ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Ma numesc Robert, am 13 ani, si sunt din Bucuresti.In timpul liber, adica atunci cand nu sunt la scoala imi place sa ies afara cu prietenii si sa ma joc jocuri video, sunt foarte pasionat de masini, chiar daca nu am inca varsta necesara pentru a conduce una. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Prima si prima data ii acord mute celui care injura in functie de situatie(15m limbaj/jignire neadresata;30m jignire adresata;12h jignire staff/server)apoi vad cum fac si ajung la codat, il filmez si fac reclamatie pe forum, dar daca am acces la ban il banez direct, ii dau mute celui ce spameaza chat-ul in functie de situatie(10m spam avoid, 15m spam)apoi chem un operator de pe sectiunea respectiva sa rezolve bug-ul, dar daca nu este niciunul on filmez bug-ul si il trimit unui operator al acelei sectiuni. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu detinem aceasta informatie/Nu avem voie sa dezvaluim lucruri confidentiale ale server-ului. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).:Pai daca sunt jucator ii atrag atentia ca a gresit, sa corecteze, daca nu vrea ii fac reclamatie pe forum, iar in postura de helper, la fel, ii atrag atentia si daca nu vrea sa corecteze greseala, o corectez eu si ii fac reclamatie pe forum. 16. Comentarii adiționale:Sper sa iau, chiar daca nu am atat de multa activitate pe aceste sectiuni!
 7. 1. Nick : RobertRB 2. Numar de mute-uri + link (imgur/gyazo/prt.scrt): http://imgur.com/gallery/ih9tuJv 3. Numar avertismente + link (imgur/gyazo/prt.scrt): http://imgur.com/gallery/ZNBB2dw 4. Numar de ban-uri (daca este cazul) + link (imgur/gyazo/prt.scrt):- 5. Numar de reclamatii facute (daca este cazul) + link:- 6. Numar de reclamatii rezolvate (daca este cazul) + link:- 7.Propunerile facute (OPTIONAL) :-
 8. 1.Nu te-am vazut sa ajuti foarte mult jucatorii jucatorii! 2.Nu ai numarul necesar de post-uri si report-uri.
×
×
 • Creează nouă...