TheRed5REKT - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

TheRed5REKT

Membru
 • Număr conținut

  29
 • Conținut per. zi

  0,11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  180 Donează

Reputație Comunitate

5 Începător

Despre TheRed5REKT

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

234 citiri profil
 1. TheRed5REKT

  Reclamație

  1) Nick-ul tău: TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat:TensaZangetsu 3) Staff/Donator:Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Abuz + favorizare 5) Dovada [Conținut ascuns] dovada cum ca a spamat tot chat-ul si dovada cum ca tensa i-a dat unmute [Conținut ascuns] 6) Alte comentarii: Respectivul player din factiunea lui a umplut tot chat ul si nu l-a sanctionat nimeni asadar l-am sanctionat eu si dupa asta el i-a dat unmute mhm? ok pe ce motiv?
 2. TheRed5REKT

  Reclamație

  1) Nick-ul tău: TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat: TensaZangetsu 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Mute incorect 5) Dovada [Conținut ascuns] 6) Alte comentarii: Avand in vedere ca in regula scrie destul de clar ca se sanctioneaza cu mute 40m la a doua abatere eu de ce am fost sanctionat direct cu 40m? Asa , am uitat sa precizez ca primul mute pentru toxic a fost acordat incorect de catre Yaspy Unde reclamatia a fost acceptata.
 3. TheRed5REKT

  Reclamație

  1) Nick-ul tău: TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat: Yaspy 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Mute fara rost. 5) Dovada 6) Alte comentarii: Mute pentru "ba e prea easy ce tot zici" avand in vedere ca eu nu am adresat acel cuvant nimanui ci doar vorbeam cu un baiat din factiune despre o chestie care nu are treaba cu mc tf? Chiar astazi Dark cand a fost pe server a specificat ca acel cuvant trebuie sa fie adresat cuiva sa se sanctioneze.
 4. TheRed5REKT

  Reclamație

  1) Nick-ul tău: TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat:TensaZangetsu 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: mute abuziv 5) Dovada 6) Alte comentarii:
 5. TheRed5REKT

  Reclamație oo_wolf

  1) Nick-ul tău:TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat: oo_wolf 3) Staff/Donator:Trial Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Pai in primul rand din cate stiam staff-ul/trial staff-ul nu are voie sa ignore playeri , corect no ? El de ce mi-a dat ignore? Doar pentru faptul ca l-am avertizat ca respectivii spameaza de fata cu el sau ce ? l-a deranjat cand iam spus ca e inapt si nu i sanctioneaza respectivii devenind deja insuportabili de la atata spam. 5) Dovada [Conținut ascuns] , 6) Alte comentarii: In prima dovada se observa cum respectivul mi-a dat ignore doar pt simplul fapt ca i-am atras atentia si dupa asta l-am facut inapt ca nu ia masuri si in a doua dovada se poate observa destul de clar cum isi favorizeaza membrii din f nesanctionandui avand in vedere ca respectivul raporteaza un hacker pe chat cea ce nu este permis si se sanctioneza cu totul ca iam atras atentia el a continuat sa ne ignore chiar a inceput sa faca misto de un jucator dovada [Conținut ascuns] doar pentru ca respectivul l-a atentionat sa-l sanctioneze pe baiatul de la el din f. Te-ai atacat si mi-ai dat ignore lol , nu am inceput sa te injur poftim dovezi :)))
 6. TheRed5REKT

  Reclamație TensaZangetsu

  1) Nick-ul tău:TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat:TensaZangetsu 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Abuz , ban dat la misto doar pentru a primi descalificarea de la event sa nu luam locul 1. 5) Dovada Nu vad unde e fly hackul poate la faza 0.18 pe acolo , avand in vedere ca filmare e in 10 fpsuri isi ia double hit si kb in acelasi timp plus lag pe sv cum poti spune ca a a avut flyhack sa nu uitam ca fly ul se activeaza random de la double space fara niciun stres cu totul ca esti in combat sau nu. Rozor de ce a ramas cu ban avand in vedere ca si eu am banat acum ceva timp pe unul ca zbura cu flyul pe langa enemy langa el si a primit unban de la Laur. 6) Alte comentarii:Cu totul ca a dat Vasile respins Laur l-a debanat , noi de ce sa luam ban pt ca se activeaza fly ul cand are el chef si sa fim descalificati de la event avand in vedere ca am fost singuri care nu au trisat la el si am stat acolo cap coada ignorand ca unii au reaparut de 2,3 ori acolo dupa ce au murit , dai ban doar ca sa fim noi descalificati si sa ia espada locu 1 , sad. P.S astia de raspundeti la dovezile date pe discutii dovezi uitatati-va de 2 ori inainte de a da un raspuns si nu mai aplicati efectu de turma daca a spus unu ca are rapid spuneti si restu da neuitanduva pe dovezi din nepasare. Tensa tu zici ca fly ul nu se activeaza din double space random??? , uite cam aceiasi faza a fost si la rozor , doar ca el si-a luat hituri in continuare si a luat kb mare. Si la warp pvp e aceiasi chestie se activeaza fara sa vrei nebagand de seama cand dai double space si dupa zice ca faci abuz de fly pentru a scapa , nu e vina noastra ca sunt probleme pe server . + ban pentru nume obscen la factiune avand in vedere ca operatorul de pe factions a spus ca se sanctioneaza cu warn si pe forum scrie ca se sanctioneaza tot cu warn.
 7. TheRed5REKT

  Cerere Retragere qStefanAdv_

  sal
 8. TheRed5REKT

  Reclamație

  1) Nick-ul tău:TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat: TensaZangetsu si GabyTheWolf 3) Staff/Donator:Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Limbaj neadecvat asupra unui player, am zis ca am o problema si au inceput sa ma injure. 5) Dovada 6) Alte comentarii: Luati atitudine!!! + alta poza in care continua sa faca misto de mine fara sa ii zic vreo ceva
 9. TheRed5REKT

  Cerere Retragere

  lewis ce faci teai retras?
 10. TheRed5REKT

  Cerere Retragere

  1) Nick:TheRed5REKT 2) Gradul detinut: Supervizor 3) Motivul pentru care te retragi: Sal clan. 4) Comentarii aditionale:.
 11. TheRed5REKT

  Cerere Unban

  Vă informăm că cererea dumneavoastră de unban a fost respinsă.
 12. TheRed5REKT

  Cerere Unban

  Vă informăm că cererea dumneavoastră de unban a fost respinsă.
 13. TheRed5REKT

  Cerere Unban NeluYT

  Vă informăm că cererea dumneavoastră de unban a fost respinsă.
 14. TheRed5REKT

  Cerere Unban

  Vă informăm că cererea dumneavoastră de unban a fost acceptată.
 15. TheRed5REKT

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  banat pentru hack.
×
×
 • Creează nouă...