Rick - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

Rick

Membru
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre Rick

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

68 citiri profil
 1. Rick

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: RickGrimes11 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: CallMeDarno 3) Motivul pentru care ai fost banat: 4/4 warns 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Fiindca unul dintre warn-uri, stiu ca era de la Gabriel si am primit deja ban pentru warn-ul ala. Intrebarea este, de ce nu s-a sters? 6) Comentarii adiționale: -_-
 2. Rick

  Cerere Unban

  Eu sincer nici nu inteleg la ce mai faceti cerere unban cu motivul ''nu am hack'' =))))) Are rost?
 3. Rick

  Cerere Unban

  Nu aveai hack deloc aici. Ce sa zic eu, esti pe serverul asta cu hack de aproximativ cateva saptamani si nimeni nu ti-a dat ban =)))) Crezi ca scapi mereu?
 4. 1) Nick-ul tău: Hush 2) Nick-ul celui reclamat: CaPcAnA 3) Staff/Donator: Legend 4) Motivul pentru care il reclami: Hack ( Kill aura si posibil reach) 5) Dovada: 6) Alte comentarii: Cum n-a luat asta ban pana acum, arata ce staff avem pe server. Ne ocupam mai mult de bug-uri decat de hackeri si nici de alea nu ne ocupam asa de mult.
 5. Rick

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: RickGrimes11 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: ToxicBroAl3x 3) Motivul pentru care ai fost banat: Bug Block 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Voi realizati ca aveti o gaura prin care te poti strecura afara, nu inteleg pentru ce ''bug block''. Oricine cu un gram de cap isi da seama ca daca pur si simplu se duce intr-un loc printr-o gaura nu a facut nici un bug =)) Este strict vina voastra ca ati lasat asa iar eu nu merit ban fiindca abia am descoperit-o. Apropo, daca nici voi nu stiti de ea, va pot face un video foarte explicativ despre aceea portita micuta 😄
 6. Rick

  Cerere Unban

  Bro, ai o kill-aura care se vede uneori super bine, si un autoarmor evident. Daca ascultati si va uitati atent cum schimba armura o sa vedeti, nu stiu daca nu afecteaza prea mult muzica ca sa se auda dar tot e hack si fara autoarmor.
 7. Rick

  Cerere Unban

  https://www.youtube.com/watch?v=k3ZE5AfL7Lw Sigur? Bro, eu nu ti-am dat ban de prost. Si o sa vezi ca nu mai iei unban de data asta 😄 Bafta Si da, abuzez foarte mult cu ban-ul asta. Primul in cateva wipe-uri =)))))
 8. Rick

  Cerere Unban

  Faptul ca ai zis ca n-ai mai avut hack clar ti-ai bagat si iti mai poti baga, deci te-ai bagat singur in groapa =)))) Vezi ca intreaba moartea de tine ;D A si nu era autoarmor asa cum am zis in video..doar mi s-a parut...probabil.
 9. 1. Nume in joc: RickGrimes11 2. Vârstă: 15 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Prime 4. Sectiunile pe care vrei gradul(dacă ai avut grad staff sub operator): Global 5. De ce ai pierdut gradul?: Wipe 6. De ce il vrei inapoi?: Ca e al meu, zic si eu. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nah 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) si dovada cu gradul deținut: Avand in vedere ca n-am chitantele de pe gmail, cred ca ar fi de ajuns pozele, cred. Daca nu, am si video-uri si le voi prezenta in caz de ceva. 9. ID Discord: Rick#0243 10. Comentarii adiționale: -_-
 10. 1. Nume in joc: RickGrimes11 2. Dumneavoastră ati inregistrat contul pe server?: (Da/Nu): Da 3. Dovada ca aveți un cont premium cu acest nume: (Link YouTube): 4. Nume + discriminator Discord: (ex: Gigel#0001): Rick#0243 5. Dovada când aţi cumparat gradul: Nu am o chitanta sau nu cred ca mai am ceva pe gmail care sa confirme, dar am poze avand gradul, iar daca n-am luat remove, inseamna ca il am =)) 6. Comentarii adiționale: -_-
 11. 1. Nume in joc: RickGrimes11 2. Dumneavoastră ati inregistrat contul pe server?: (Da/Nu): Da 3. Dovada ca aveți un cont premium cu acest nume: (Link YouTube) 4. Nume + discriminator Discord: (ex: Gigel#0001): Rick#0243 5. Dovada când aţi cumparat gradul: Nu mai am poze de pe paypal, dar am poze in joc, daca aveam gradu si n-am luat remove, inseamna ca trebuie sa il am , nu? 😄 6. Comentarii adiționale:
 12. Rick

  Event 1vs1 [Survival]

  1. Nickname: HardGamer 2. Esti sigur ca poti participa?: Sigur ca un prezervativ (Da) 3. Numar: 25
×
×
 • Creează nouă...