Sari la conținut

o_smek31

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre o_smek31

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. o_smek31

  Cerere Unban

  sa vazut si pe filmare pe slow ca mam oprit sa ma uit in inv =))) ai scos si cps de la laby sa nu se vada ok frt daca pentru aia nu iau unban aia da eu stiu sigur ce am si cenzura aia o poti scoate filmarea are cenzura din nou si nu este ok sa dai dovezi cu cenzura totusi daca faci o filmare o dai ne editata cu cenzura etc... in acea parte ma opresc imi pun casca si continui pvp-ul tu ai plecat dupa aia ca speedy gonzales de nu am putut sa te prind si mi-ai dat ban eu aveam seturile in invsee nu in hotbar
 2. o_smek31

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Eranus04 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Pasha 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:este adoua oara cand primesc ban de la el am o cerere unban ieri si azi ma bat cu el imi da ban pentru hack nu mai pot. 6) Comentarii adiționale:nu.
 3. o_smek31

  Cerere Unban

  ok iti spun ca acolo eu eram in avantaj nu am dat de la 4 ziceti ce vreti,Si ti se vede auto clickerul . Si ai si o cenzura acolo care nu stiu ce ai in ea eu zic ca trebuie o filmare curata nu cu cenzura .
 4. o_smek31

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Eranus04 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Pasha 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Pentru ca eram cu laby mod si nu cu hack sau alceva 6) Comentarii adiționale:nu.
 5. o_smek31

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau: o_smek31 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Crazyzone 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca iau ban pe nedrept. 7) Alte comentarii:nu.
 6. o_smek31

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau:Eranus04 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Crazyzone 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca mi-a facut trap si a zis ca am hack chiar daca el se vedea foarte bine 7) Alte comentarii:nu.
 7. o_smek31

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau: o_smek31 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Fixted 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)[Conținut ascuns] 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca am primit ban cand eram afk nu am facut nmc decat stateam pe sv si am primit ban pentru hack chiar daca nu am nici o reclamatie nimic. 7) Alte comentarii:Nu. Cherrs.
×
×
 • Creează nou...