Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Turb0fin

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Conținut per. zi

  0,02
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  1o 34s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Turb0fin

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Turb0fin

  Reclamatie Turb0fin

  1. Nickname-ul tău:Turb0fin 2. Nickname-ul celui reclamat:TheNightFury1 3. Sectiunea pe care a abuzat:Suvival 4. Motivul pentru care îl reclami:Abuz mute 5. Dovada:https://imgur.com/a/uQy46YI 6. Comentarii adiționale:
 2. Turb0fin

  Reclamatie Turb0fin

  1. Nickname-ul tău:Turb0fin 2. Nickname-ul celui reclamat:SylenT1337 3. Sectiunea pe care a abuzat:Survival 4. Motivul pentru care îl reclami:Limbaj,jigniri 5. Dovada:https://imgur.com/a/HaqD2dn 6. Comentarii adiționale:
 3. Turb0fin

  Reclamatie Turb0fin

  1. Nickname-ul tău:Turb0fin 2. Nickname-ul celui reclamat:Copiar 3. Sectiunea pe care a abuzat:Creative 4. Motivul pentru care îl reclami:Limbaj,jigniri 5. Dovada:https://imgur.com/a/F2vTYd3 6. Comentarii adiționale:/./
 4. Turb0fin

  Reclamatie Turb0fin

  1. Nickname-ul tău:Turb0fin 2. Nickname-ul celui reclamat:no3xn 3. Sectiunea pe care a abuzat:Creative 4. Motivul pentru care îl reclami:Limbaj 5. Dovada:https://imgur.com/a/b4GNywi 6. Comentarii adiționale:
 5. Turb0fin

  Reclamatie Turb0fin

  1. Nickname-ul tău:Turb0fin 2. Nickname-ul celui reclamat:NoName_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:Creative 4. Motivul pentru care îl reclami:Limbaj 5. Dovada:https://imgur.com/a/vwDY7jn 6. Comentarii adiționale:
 6. Turb0fin

  Reclamatie Turb0fin

  1. Nickname-ul tău:Turb0fin 2. Nickname-ul celui reclamat:Copiar 3. Sectiunea pe care a abuzat:Creative 4. Motivul pentru care îl reclami:Limbaj+prelungire 5. Dovada:https://imgur.com/a/pfiXe6F 6. Comentarii adiționale:BUNA HEY
 7. Turb0fin

  Reclamatie Turb0fin

  retrag
 8. Turb0fin

  Reclamatie Turb0fin

  Retrag
 9. Turb0fin

  [Prezentare] - Turb0fin.

  1. Nume real:Andrei 2. Nick:Turb0fin 3. Varsta:17 4. De unde ai auzit de noi?:Stiu comintatea asta de 5 ani,dar si a schimbat numele... 5. Ce iti place sa faci in timpul liber?:Sa joc fotbal si sa arbitrez 6. Care este pasiunea ta?:Fotbalul arbitratul si jocurile csz 7. Poze (optional): 8. Cometarii:Salut lume ma bucur sa va revad pe cativa😊

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...