Sari la conținut
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

EACode

Membru
 • Număr conținut

  3
 • Conținut per. zi

  0,01
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre EACode

 • Rang
  Prime

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. EACode

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: EACode 2. Varsta: 21 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Prime, KITS: Mobs Survival, Ucigas Survival, Constructor Survival, Ucigas Factions, Spawnere Factins, Raid Factions, Constructor Factions. (le-am avut pe toate) 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Survival & Factions ! 5. De ce ai pierdut gradul?: WIPE 6. De ce il vrei inapoi: Pentru că ador comunitate Hawks și îmi place cum sunt structurate serverele de pe ea. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu, nu ma bag în administrație, joc din plăcere. 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Click aici! 9. ID Discord: Catalin#8450 10. Comentarii aditionale: Mulțumesc anticipat!
 2. EACode

  Propunere

  1. Nick: EACode 2. Propunerea ta: Propun să nu mai fie adăugate aproape toate itemele în SHOP. Este Survival, nu? Păi hai să facem jocul interesant și să muncim noi pentru itemele care nu sunt în shop... Și-așa se apropie WIPE-ul, gândiți-vă la asta... Acum aproape orice se găsește în SHOP, este și normal ca jucătorul să se plictisească mai repede de joc. Când le faci tu, este altceva, este munca ta. 🙂 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: O să crească numărul jucătorilor pe server! 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu este nevoie, este o propunere ce ține de gândirea jocului. 5. Alte comentarii: Mulțumesc anticipat!
 3. EACode

  Reclamație

  1) Nick-ul tău: EACode 2) Nick-ul celui reclamat: ALIN08 3) Staff/Donator: Donator 4) Motivul pentru care il reclami: M-a luat la mișto și după mi-a dat MUTE. 5) Dovada: Click! 6) Alte comentarii: Nu am știut asta și el m-a făcut să îmi postez canalul, în loc să îmi zică că nu este permis. Pe bune? În halul ăsta am ajuns? Se vede clar în poză că mă întreabă la mișto, „ăla e? sigur ăla e?”. Ok frate, meritam mute conform regulamentului, dar pe bune? Fii și tu băiețaș și zi-mi, bă nu ai voie și pricep, că doar nu îmi risc gradul PRIME pentru asta, să fim serioși... Rog Operatorii/Managerii să se gândească serios la genul acesta de Donatori, sau să scoată comenzile pe care ar trebui să le aibă doar STAFF-ul. Mulțumesc anticipat!