Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

EACode

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Conținut per. zi

  0,01
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  11m 48s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre EACode

 • Rang
  Prime

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. EACode

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: EACode 2. Vârstă: 21 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Prime 4. Sectiunile unde ai avut gradul: Global 5. De ce ai pierdut gradul?: Cred că s-a dat WIPE, nu stiu sigur, dar sunt foarte multi jucatori acum si vreau sa joc si eu cu gradul pentru care am donat. 6. De ce îl vrei înapoi?: Vreau sa ma joc, e vacanta si n-am ce face la pranz. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu, nu am vrut niciodata sa ajung in staff, joc doar for fun. 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: Click! 9.
 2. EACode

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: EACode 2. Varsta: 21 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Prime, KITS: Mobs Survival, Ucigas Survival, Constructor Survival, Ucigas Factions, Spawnere Factins, Raid Factions, Constructor Factions. (le-am avut pe toate) 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Survival & Factions ! 5. De ce ai pierdut gradul?: WIPE 6. De ce il vrei inapoi: Pentru că ador comunitate Hawks și îmi place cum sunt structurate serverele de pe ea. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu, nu ma bag în administrație, joc din

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...