pbcups - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

pbcups

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Conținut per. zi

  0,02
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre pbcups

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. pbcups

  Aplicație Helper - [Survival]

  1. Cum te numești?:Avram Ion 2. Nume în joc (nickname):Pbcups 3. Vârstă:17 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):TheDev#8223 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru implicat si un coleg de incredere. @Helper 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Sunt o persoana care se implica in ceea ce face, imi place sa cooperez cu persoane noi, imi place sa ajut oamenii indiferent de problema pe care o au. 7. De ce să te alegem pe tine?:Joc pe acest server din 2015, mai exact de cand serverul era detinut de catre ZzAndrei. 8. Care este rolul principal al unui Helper?:Sa ajute playeri cu informatii. 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3):Decat pe survival 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu. 11. Ai citit regulamentul?:Da. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Ma numesc Avram Ion, sunt din Prahova, am 17 ani, imi place sa ma implic in proiecte, invat repede si imi place sa ajut pe oricine. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Ma calmez si ii azut sau ii sanctionez pe rand. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca nu detin acea informatie!. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează): in postura de jucator as face screenshot apoi ii voi da poza unui admin sau moderator. 16. Comentarii adiționale:Multumesc anticipat!.
 2. pbcups

  Aplicatie Helper

  1. Nume: Pbcups. 2. Varsta: 17 ani 3. Experienta moderare: 8/10 4. Contact: Discord: LionHelmet#5713 5. O descrierere de minim 50 de cuvinte: Am varsta de 17 ani, sunt din judetul Prahova, sunt o fire foarte indrazneata, sunt devotat, imi place sa cooperez si invat foarte repede. 6. Ce sectiuni de la categoria Jocuri vrei sa moderezi (maxim doua): Decat sectiunea de survival. 7. Idee de îmbunătățire a forumului: Sincer sa fiu forumul este perfect asa cum este. 8. Alte precizări: Multumesc anticipat!.
 3. pbcups

  Eveniment Last Team Standing [Survival]

  Nume (in-game):Pbcups. Ești sigur că poți participa la acest event ?:Da. Repriza 1 sau 2:1. Culoare(rosu, galben, verde, albastru):Verde.
×
×
 • Creează nouă...