Sari la conținut
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 09.06.2020 în toate secțiunile

 1. 6 puncte
 2. 5 puncte
  1.Nu sunt prost la pvp te bat in 14cps 2.Nu am dat pe banii 3.Dute pe survival nu e de tn Faction (PVP)
 3. 4 puncte
  1. Cum te numești?: Dragos aka Alexandru (facts) 2. Nume în joc (nickname): qCOVID19_ 3. Vârstă: 14 soon 15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): darth#1572 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: un membru relativ activ, serios cand e cazul, cu simtul umorului dezvoltat si dedicat play ului 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: serios, glumet, creativ 7. De ce să te alegem pe tine?: pentru ca pot ajuta jucatorii si sa aduc o mana de ajutor in plus staff ului si lui Darno 8. Care este rolul principal al unui Helper? rolul unui helper este de a ajuta jucatorii, dupa cum ii spune si numele 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): gta, fostul roleplay 😭 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: o mica ciondaneala care s a dovedit a fi vina mea, dar s a rezolvat 😜 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Minecraft-Romania.ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: pai ce sa spun, ma numesc Dragos, un baiat de 14 ani din orasul Deva caruia in timpul liber ii place sa iasa p afara, acum ca a trecut examenul si in general sa se joace minecraft si csgo 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): prima si prima data il sanctionez pe cel care spameaza cu mute, pentru a putea vedea chatul mai usor, apoi ii dau mute celui care injura, penteu a pastra server ul "family friendly", apoi ii cer jucatorului care a gasit hacker ul sa il filmeze, apoi sa ii faca o reclamatie pe forum, sau daca nu stie, voi merge eu sa il filmez, iar in cele din urma voi merge la jucatorul ce a gasit bug ul sa vad daca il putem rezolva eu sau el, iar daca nu putem, voi chema operatorul sectiunii sa rezolve bug ul 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: ii spun cat de clar posibil ca nu am dreptul sa divulg acele informatii confidentiale 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). in postura de jucator i as spune ca a greșit, iar daca nu se va corecta ii voi face o reclamatie pe forum. In postura de helper as vorbi cu acel membru staff sa ii scoata pedeapsa, iar daca refuza o voi scoate eu si voi trimite un screenshot unui teamleader, sau cuiva care poate sanctiona membri staff 16. Comentarii adiționale: bafta clan!
 4. 4 puncte
  1. Nickname-ul tău:TheRed5REKT 2. Nickname-ul celui reclamat:Sicarius 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Limbaj 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: A zis ca sunt prost.
 5. 3 puncte
  nu ai conditiile toxicitate nu ajuti jucatorii Punctul 13 slab formulat
 6. 3 puncte
  1. Nickname-ul tău:SefuLaMata 2. Nickname-ul celui reclamat:Mattzyy_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mi a dat ban motiv:Nume Toxic cand eu sunt pe sv de la wipe si nu am luat ban de la nimeni pe acest motiv,si dupa mi a dat unban motiv ca a gresit persoana.Si o mai zis si pe chat ca dino noob si etc am screen le dau in privat.Mi se pare ca nu are rost in staff aceasta persoana. 5. Dovada:In privat pe discord:LupuHERE#4422 6. Comentarii adiționale:#Mattzyy_
 7. 3 puncte
  1. Destinatar: @zAnDu_ 2. Cadou: 3. Alte precizari:
 8. 3 puncte
  Nu cred ca mai are rost sa imi scriu lunga descriere. Timp de lucru total: 12 ore aprox
 9. 3 puncte
 10. 3 puncte
  Reclamatie respinsa. "Jucatorii" respectivi au primit alta sanctiune si sunt 100% sigur ca, cunosti prea bine situatia. Data viitoare nu imi mai vana staff-ul, last warning.
 11. 3 puncte
 12. 2 puncte
  Warn-ul ți-a fost șters .
 13. 2 puncte
  Nu am mai postat de ceva vreme un render asa ca uite-ma. Render realizat in Blender 2.83. Tot ce se vede in render este realizat de mine de la zero, atat modelul, background-ul, lighting-ul efectele. etc. Sper ca mi-au iesit proportiile. Initial am vrut sa il fac clasic, ceva silver, negru. Dar am realizat ca arata foarte urat si am decis sa il refac complet. Asa ca dupa cateva ore de munca am ajuns la render-ul final, sper sa va placa:
 14. 2 puncte
  1. Cum te numești?:Andrei 2. Nume în joc (nickname):ShadowMaster_FTW 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):MrShadow.#6153 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ serios si ascultator 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Destept serios si amuzant(atunci cand este cazul) 7. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece pot fii un staff activ si intelegator cu jucatorii 8. Care este rolul principal al unui Helper?Sa ajute jucatorii si sa mentina chat ul curat 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):KitBattle 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?: La întrebarea "Ai citit regulamentul" veți fi nevoiți să răspundeți cu "Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Salut ma cheama Andrei locuiesc in Iasi. In timpul liber imi place sa ma joc la calculator sau sa ies in oras.Imi plac jocurile de actiune si sportul afara cum ar fii football sau baschet 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Mai intai le dau mute celor 2 care spameaza si injura pe chat, incerc sa prind acel codat sau sa vad daca are hack dupa ii spun jucatorului sa imi arate bugul respectiv sa vad daca este un bug despre care se stie si daca este un bug nou il rasportez unui operator 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu ii spun 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Ca jucator: ma asigur daca chiar a dat gresit si ii spui sa se corecteze. Ca helper: ii spun sa se corecteze sau in corectez eu dar ca sa fiu sigur si sa il conving si pe el intreb si pe colegii din staff 16. Comentarii adiționale: ❤️
 15. 2 puncte
  ATENȚIE Cei care dețin gradul de donator Ultra, VIP, Supreme, Legend sau Prime sau Titan vor putea aplica pentru o cerere trial. În perioada de trial o să aveți la dispoziție 2 săptămâni. În aceste 2 săptămâni trebuie să dovediți că sunteți capabili pentru a fi membru staff. CERERILE TRIAL-STAFF SUNT DESCHISE Gradele pe care o sa le primiți variază în funcție de entry-uri: Helper 3 sectiuni -> 50 entries Moderator 1 sectiune si Helper 2 sectiuni -> 150 entries Moderator 2 sectiuni si Helper 1 sectiune -> 250 entries Moderator 3 sectiuni -> 325 entries Variază și în funcție de ajutorul oferit membrilor staff sau jucătorilor. Entry-urile o să fie luate în considerare odată ce ați fost acceptați în TRIAL. Dacă după finalizarea perioadei de trial aveți sub 75 entries, reveniți la gradul de donator pe care l-ați deținut și puteți face altă cerere abia peste 2 săptămâni. Condiții pentru obținerea trecerii de la gradul de donator la gradul legitim: - Să știți să folosiți comenzile de pedeapsă (puteți învăța despre ele în topicul "[Utilizare Comenzi] Staff" de la secțiunea de "Anunțuri"). - Să aveți gradul de mai mult de 3 săptămâni. - Răspunsuri cât mai favorabile din partea staff-ului. - O cerere cât mai bine formulată. - Să nu aveți mai mult de 5 puncte penalizare. - Să aveți minim 50 de posturi pe forum. - Să aveți maxim 1 warn activ pe forum. - Să aveți minim 75 de entries în ultimele 2 săptămâni. ATENȚIE Daca nu precizati in titlul cererii sectiunile pe care doriti sa aplicati cererea va fi respinsa! 1. Doar STAFF-UL are dreptul de a vota la aceste cereri, voturile venite din partea altor persoane fiind sancționate cu warn pe forum Sancțiune: [W] (Post-hunt) 2. Doar Managerii pot accepta/respinge aceste cereri. Persoanele ce dau verdict în aceste cereri, fară să aibă dreptul, riscă să fie sancționate Sancțiune: [W] (Post-hunt) 3. Dacă cererea dumneavoastră a fost respinsa, aveți voie să faceți alta peste 2 săptămâni din momentul respingerii. Sancțiune: [W] (Post-hunt) 4. Persoanele ce dețin un grad mai mic decât Operator sunt obligate sa argumenteze votul acordat, indiferent care este acesta. Sancțiune: [W] (Post-hunt) 5. Pe lângă aceste 5 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții.
 16. 2 puncte
  1. Prenumele: Dragos Stefan 2. Vârsta actuală: 17 ani 3. Experiența în domeniu, cât și în moderare: Sunt Web Developer am facut multe comunitati cu phpbb , ips , ipb , mybb etc. plus ca am mai fost pe multe comunitat moderator. 4. O descriere despre dumneavoastră:Un baiat simplu care iubeste fileme de actiune , ca pasiune imi place Web Developing creez magazine online , comunitati , firme de hosting , am propria mea firma , firma este pe numele celui lalt asociat pentru ca are peste 18 ani , in general imi place sa fac mma . • De ce dorești să te alături echipei noastre?: Deoarece ma regasesc pe comunitatea voastra imi aduce aminte de vechile comunitati care au fost foarte frumoasa si respectate , acum voi sunteti una din ele si imi place foarte multe stafful deoarece se poate observa ca sunt oameni maturi si care te pot intelege. • Dacă ar exista posibilitatea ca tu să faci o schimbare în această comunitate, care ar fi aceea?: Sincer sa fiu nu as face nici una poate as adauga un shop pe forum in care sa gasesc grade care le pot cumpara ex : silver , gold etc si sa se cumpere cu puncte de activiate. • Ce te-a atras la comunitatea noastră?: Maturitate staffului si toti acesti oameni minunati care fac parte din comunitate • Ești capabil să lucrezi într-o echipă formată dintr-un număr impresionant de persoane?: Da am mai lucrat cu peste 26 de oameni asa ca sunt pregatit • Care sunt calitățile tale? Noi punem mare accent pe seriozitate, sinceritate și pe devotament. Sunt un om sincer , spun omului pe fata daca am vro problema , sunt foarte bun sub presiune , sunt foarte perseverent deci fac unu lucru de 1000 de ori pana imi iese , si sincer pot intelege ori ce om si pot discuta cu iei fara sa tiu cont de varsta , stiu sa ma adaptez • Care este părerea ta despre staff-ul nostru actual? : Sunt nu mai oameni minunati , aveti tot respectul meu .
 17. 2 puncte
  1. Nickname-ul tău:davidlol20 2. Nickname-ul celui reclamat:Ciddee 4. Motivul pentru care îl reclami:Aabuzat de gradul lui pentru ca l-am batut la un meci de bedwars si mi-a dat ban 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 18. 2 puncte
  ma rugat sa il pun ca are restrictie pe forum 2:47 - Vape Gui 2:01 - Lag , sv nu-mi trimitie mie sau tie movement packetsurile
 19. 2 puncte
  Pe sectiune nu ai mai intrat de 23 de zile, revino cu activitatea si te vom astepta cu o cerere noua.
 20. 2 puncte
  - Activ - Cerere buna ( cateva greseli gramaticale dar se pot remedia) - Ai mai fost in staff si cred ca esti destul de capabil pentru a fii din nou un membru staff
 21. 2 puncte
  Buna ziua Hawks, numele meu este George alias PeanutCracks fondatorul acestui server de Minecraft. Vreau doar sa va aduc la cunostinta ca imi cer mii de scuze pentru ca am pornit cu stangul in aceasta afiliere intre noi si voi (Hawks-Romania) astazi pana in jurul orei 20:00 serverul va fi complet functional si online. Am avut niste probleme care au fii trebuit remediate inainte de afiliere, tot ce pot spune imi cer scuze inca o data in numele meu si a colegiilor mei si sper sa mai avem o sansa in ceea ce priveste afilierea. Va multumesc frumos pentru intelegere. Mai jos aveti cateva poze restul ve-ti vedea singuri, voi revenii cu un edit in caz ca terminam mai repede de ora 20:00 [Conținut ascuns] EDIT: SERVER ONLINE, MULTUMESC PENTRU INTELEGERE.
 22. 2 puncte
  1. Nickname-ul tău: xAgPx1337 2. Nickname-ul celui reclamat: HiroDZN 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival 1.15.2 4. Motivul pentru care îl reclami: spam avoid 5. Dovada: [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale: Ultra xAgPx1337 » hiro HelperJr HiroDZN » ? Ultra xAgPx1337 » ma iubesti? HelperJr HiroDZN » nu :c Ultra xAgPx1337 » ok
 23. 2 puncte
 24. 2 puncte
 25. 2 puncte
 26. 2 puncte
  1. Nickname-ul tău: IonutMc1 2. Nickname-ul celui reclamat: Yaspy 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Killaura prin blocks. 5. Dovada: Click 6. Comentarii adiționale: -
 27. 2 puncte
  1. Numele factiunii: Brothers 2. Numele participantiilor: AlexGG13 , Albert567, NinjaGarmadon 3. Alte comentarii: Good luck
 28. 2 puncte
  Ti-ai batut joc de staff si de server alaturi de Razy. Deci pentru asta esti respins si nu-ti vei mai primi fostul grad inapoi. Daca chiar vrei sa vi in staff, faci o cerere helper si vezi raspunsul fiecaruia atunci!
 29. 2 puncte
  1. Nume in joc: xRyuk_ 2. Vârstă: 15 ani 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Supervizor Survival 1.15.2 + Moderator Creative 4. Sectiunile unde ai avut gradul: Creative si Survival 1.15.2 5. De ce ai pierdut gradul?: Retragere [Conținut ascuns] 6. De ce îl vrei înapoi?: Deoarece doresc sa ma ocup din nou de server si sa ajut comunitatea si jucatorii. M-am schimbat in ultimul timp si am scapat cat de mult am putut de comportamentul toxic. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu este cazul. 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] 9. ID Discord: _Iustinn_#1795 10. Comentarii adiționale: Pai as mai vrea sa adaug faptul ca imi pare rau pentru discutiile si problemele cauzate in trecut si ca as vrea sa ma reocup din nou ca inainte cu seriozitate. Va multumesc pentru atentia acordata si o zi buna tuturor! ❤️
 30. 2 puncte
  Activ dar doar te joci... Nu respecti conditiile minime... Scenarii facute in graba... De la mine ai : App sectiunea este KitBattle 😉
 31. 2 puncte
  1. Nickname-ul tău:ShadowMaster_FTW 2. Nickname-ul celui reclamat:WireBlaze 3. Sectiunea pe care a abuzat: survival 1.15.2 4. Motivul pentru care îl reclami:fly pe protectia mea fara acordul meu 5. Dovada: [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale:
 32. 2 puncte
  1. Nickname:denis_blh 2. Nume real:denis bleahu 3. Vârstă:10 4. Nume + ID Discord: 5. Număr de abonați:1 abonat 6. Link de la canal:Check out this awesome game I’m playing: [Conținut ascuns] 7. Link de la promovarea serverului: 8. Ai avut probleme cu stafful serverului Play?:nu 9. Ai avut probleme cu alți jucători?:nu 10. Descrieți-vă în minim 25 cuvinte:sunt vorbaret nu mai stiu ce sa scriu 11. Comentarii adiţionale:dati like si comentati
 33. 2 puncte
  1. Nickname-ul tău: kattiiee 2. Nickname-ul celui reclamat: SirLiest 3. Sectiunea pe care a abuzat: Creative 4. Motivul pentru care îl reclami: atitudine asupra playerilor 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: nu
 34. 2 puncte
  1. Nickname-ul tău: kattiiee 2. Nickname-ul celui reclamat: Alex0ne 3. Sectiunea pe care a abuzat: Creative 4. Motivul pentru care îl reclami: A dat warn pentru ca scriam agramat/faceam misto cu un amic pe dc motivul fiind "toxic/dc" 5. Dovada: 6.Comentarii aditionale: Cand i am cerut sa mi dea dovada unde scrie aia in reglument mi-a dat pentru "etc", adica nu e precizat toxic in dc in regulament 😊
 35. 2 puncte
  Salut, m-a rugat AlexOne sa pun dovada, pentru ca el are restrictie la postare pe forum. [Conținut ascuns]
 36. 2 puncte
  1. Cum te numești?: Gabriel 2. Nume în joc (nickname): HiroDZN 3. Vârstă: 14 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): H̶i̶r̶o̶s̶h̶i̶m̶a̶ ̶|̶ N̶a̶g̶a̶s#1354 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate, seriozitate, ajutor 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Amabil, descurcaret, serios, ambitios. 7. De ce să te alegem pe tine?: De exemplu, eu am alte calitati dorite sau necesare, fata de alt aplicant. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Supravegherea chat-ului, ajutorul oferit jucatorilor. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Skyblock, Survival 1.15.2 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, nu am intampinat. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Minecraft-Romania.Ro." 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Gabriel si am varsta de 14 ani, sunt o persoana descurcareata, reusind sa fac fata oricarei situatii cu brio, amabila, ambitioasa, serioasa, dar si cu simtul umorului, atat timp cand nu se intrece limita bunului simt. Am si defecte, unul dintre ele ar fii ca sunt cateodata nerabdator, dar e o chestie controlabila. Am cei 7 ani de acasa,sunt o fire pozitivista. Intodeuna mi-a placut sa privesc partea plina a paharului. Imi place sa ajut mereu persoanele cand am ocazia, mai ales daca persoanele respective imi sunt prieteni foarte apropiati.Îmi place linistea, îmi place sa ma relaxez, fie afara, fie pe calculator. De asemenea, sunt ambitios, când nu îmi iese ceva din prima, nu consider ca este imposibil, ba chiar încerc si mai mult, dau mai mult din mine pentru a face acel lucru pâna la capat.Mă consider modest. Sunt serios în momentele necesare.Sunt extrem de încăpățânat, fiindu-mi extrem de greu să abandonez o idee.Ascult trap si rap. O parte a timpului liber mi-l petrec în casa, jucând jocuri video. Cealaltă parte a timpului liber mi-o petrec pe afară cu colegii. Am un caracter cu defecte, dar si cu, calități. Am simțul umorului foarte bine dezvoltat, însa nu exagerez și mă opresc atunci când trebuie. Îmi place foarte mult să interacționez cu oamenii verbal. Îmi place să descopăr lucruri noi și să încerc noi provocări. Îmi place foarte mult să lucrez în echipă, făcandu-mi tot odată noi prieteni. Nu îmi place ca cineva să iși bată joc de munca mea sau a prietenilor. Nu refuz niciodată dacă un prieten sau chiar coleg are nevoie de ajutorul meu, încerc să-l ajut cu tot ce pot și să nu îl refuz. Nu am un limbaj vulgar, am un comportament demn de un colectiv respectos și știu cum să mă comport în orice situație. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima data dau mute celui care injura [ insulta jucator 30min, jignire neadresata 15min] si celui care face spam [ 15 min spam ] A doua data, raspund jucatorului "Te rog sa dai acelasi mesaj si pe /ac", apoi merg sa strang dovezi pentru a reclama codatul [ in caz de nu am acces la ban ]. La final, merg sa verific daca intradevar este un bug, daca este, strang dovezi apoi le dau operatorului. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii raspund: "Nu detin aceasta informatie.", "Nu stiu despre aceasta". 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In postura de jucator strang dovezi, apoi creez o reclamatie. In postura de helper acord sanctiunea potrivita, apoi ii spun unde a gresit si sa mai consulte din regulament. 16. Comentarii adiționale: -
 37. 2 puncte
  1. Nickname-ul tău:_Magicccc__ 2. Nickname-ul celui reclamat:AC130 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Eu stiam ca daca scrii cu ”exemplu” nu primesti mute asa me-a zis si un membru staff.
 38. 2 puncte
  1. Destinatar: @c h u l m i n k i m 2. Cadou: 3. Alte precizari: -
 39. 2 puncte
 40. 2 puncte
  Reclamația a fost respinsă.
 41. 2 puncte
  1) Nickname:ShadowMaster_FTW 2) Secțiunile pe care ai grad (+gradul):Am gradul de supervizor pe sectiunea sky wars 3) Cum vrei să schimbi sectiunile?: gradul de pe sky wars sa fie mutat pe survival 1.15.2 4) De ce vrei să schimbi secțiunile?:deoarece sky wars ul nu prea ma atrage si nu e prea jucat 5) Comentarii adiționale:
 42. 2 puncte
  edited, limbaj.
 43. 2 puncte
  1. Cum te numești?: Valentin 2. Nume în joc (nickname): lamaie_ 3. Vârstă: 17 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): ×valy#7986 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce in plus Echipei Staff un membru/coleg muncitor, cu simtul umorului si cu capul pe umeri. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Prietenos, Intelegator si Muncitor. 7. De ce să te alegem pe tine?: As putea fii ales pentru ca: Am experienta ca Staff pe Diferite Servere si cunosc in totalitate Regulamentul Serverului, incat si cel al Forumului. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul principal al unui Helper este de a ajuta jucatorii, de a se ocupa de chat, si nu in ultimul rand de a filma hackerii si a ii raporta pe forum. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): BedWars 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, nu am intampinat probleme cu nici unul dintre membrii personalului 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul serverului Play.Hawks-Romania.Ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Salut, Ma numesc Valentin, dar prietenii imi zic Valy, am 17 ani, locuiesc in orasul Sibiu, si sunt la un liceu cu profil Tehnic, timpul liber imi place sa mi-l petrec stand pe afara cu prietenii sau jucandu-ma pe PC diferite jocuri printre care si Minecraft. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima data, ii dau mute 15m (limbaj) sau 30m (jignire) celui care injura/jigneste pe chat, apoi ii dau mute 15m sau 12h (daca sunt peste 9 randuri) celui care spameaza chat-ul, apoi ma voi duce chiar eu sa filmez acel hacker, si il voi raporta pe forum, si nu in ultimul rand voi indruma Jucatorul/Donatorul catre un Operator pentru a i se raporta bugul respectiv. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Imi cer scuze, nu detin aceasta informatie! 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează): In postura de Jucator/Donator i-as spune ca nu este tocmai bine cum a actionat, si i-as spune si parerea mea, in caz ca el nu ma va baga in seama il voi reclama pe Forum, sau in privat unui Team Leader / Operator. Iar in postura de Helper/Staff i-as spune ca pedeapsa acordata nu este una corecta, si il voi ajuta sa isi indrepte greseala. 16. Comentarii adiționale: nah, multumesc.
 44. 2 puncte
  Render realizat in Blender 2.82 cu setarile "default" , fara add-on-uri. Rezolutie: 1920 x 1080 Timp de lucru total: 3-4 ore Render-ul este facut complet de la 0 de mine (model, background, materiale, etc) Nu sunt foarte multumit de produsul finit din cauza lipsei de idei in ceea ce priveste background-ul, lighting-ul imi pare decent. Puteti observa ca am incercat sa ies putin din zona de comfort. Render-ul a fost facut la cererea lui @Gabriel2K fiind un cadou pentru acesta. Enjoy my friend! Si, again... asteptati sa se incarce imaginea
 45. 2 puncte
  [Conținut ascuns] nu ai primit kick de la lms , [Conținut ascuns] si nu ai nici un avertisment activ , ai primit warn pe D4R1U5 gresit pe care l am scos
 46. 2 puncte
  Utilizatorul a fost sancționat conform regulamentului! Mulțumim pentru reclamație!
 47. 2 puncte
 48. 2 puncte
 49. 2 puncte
  2. Membrii cu gradul de Premium nu trebuie sa astepte 4 zile pentru a face o alta cerere, ci pot face o cerere oricand dupa ce cererea anterioara a fost rezolvata. 2. Aveti dreptul de a face cerere la 5 zile dupa rezolvarea cererii anterioare. Sanctiune: [Cererea va fi respinsa] La urmatoarea cerere care sa nu respecte regulamentul, vei primi blacklist 14 zile.
 50. 2 puncte
  Render realizat in Blender 2.82 cu setarile "default" , fara add-on-uri. Rezolutie: 1920 x 1080 Timp de lucru total: 12+ ore Acum vine partea interesanta, de ce mi-a luat atat de mult? Well am sa zic decat: probleme cu modelul. A trebuit sa il fac de doua ori ca apoi sa modific mesh-ul prin unele locuri din cauza unor shading issues. Render-ul este facut complet de la 0 de mine (model, background, materiale, etc), folosind evident doar niste texturi. By the way, in caz ca nu va dati seama, am incercat sa refac scena de inspect item de pe UI-ul vechi al CS-ului. sau