Sari la conținut
 • Înregistrare

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. @DenysGH mai tii minte cand cereai pro uri de la admin acuma esti smecher dai contra sa imi bag pl in ma-ta
 3. Consider ca nu esti pregatit, nu ai citit regulamentul iar aplicația are multe greseli. survival
 4. Azi
 5. 1) Nickname-ul tău:Anonymous_Z 2) Nickname-ul celui reclamat:Verge 3) Motivul pentru care îl reclami:hack 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale: -
 6. ByVaro

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:ByVaro 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Pasha 3) Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/y9sZo5b 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu am avut hack daca e vin control 6) Comentarii adiționale:-
 7. Salut Master! - mai ai o cerere activa si ai fost respins si poti face alta dupa o saptamana. - pe skyblock nu te-am vazut niciodata. - abuzezi de comenzi. - regulament necitit. - comportament toxic. - inactiv pe chat. - mareste activitatea. !Votul meu este :
 8. Narrutoi

  Propunere

  1. Nick: Narrutoi 2. Propunerea ta: cu tokens sa mai putem cumpara si beacon uri 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: se crafteaza greu, la kituri nu se mai primesc si vad ca lumea a cam uitat de tokens 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: 5. Alte comentarii:
 9. Narrutoi

  Propunere

  1. Nick: Narrutoi 2. Propunerea ta: in momentul in care mori sa nu iti mai cada pe jos itemele din backpack 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: e frustrant pentru ca de multe ori uit ca am itm in el 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: 5. Alte comentarii:
 10. Narrutoi

  Propunere

  1. Nick: Narrutoi 2. Propunerea ta: la un interval de 3 ore sa apara la spawn mistery box-uri cu diferite premii (xp bani unelte) 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: paii a mai fost si chiar era folositor pentru jucatorii noi 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: 5. Alte comentarii:
 11. Nu te-am vazut ajutand jucatorii inainte ca sectiunea sa intre in mentenanta si nici cu activitatea in general nu stateai prea bine. Momentan sectiunea este in mentenanta, asa ca nu pot stii cat de activ esti in momentul actual. ( ROLEPLAY )
 12. 1. Nick:BigSharkHunter 2. Propunerea ta:Marirea pretului de vanzare la blaze rod + adaugarea sp de iron golem in shop 3. Cu ce crezi ca va ajuta?:Vom face banii mai bine din blaze si ar merge si o ferma de iron golem parerea mea 😃 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:- 5. Alte comentarii:Ar fi bine ca macar 1 din aceste 2 sa fie acceptate.Blaze Rod-ul dupa parerea mea trebuie clar marit deoarece 50k pe inv este prea putin.Wipe-ul trecut a fost bazat pe ferma,wipe-ul asta s-au bagat sp de blaze si tot din ferme fac toti banii .Ar fi bine sa fie marit la 2.5k stackul.Despre Iron golem ce pot zice, dupa parerea mea ar fi bine sa fie adaugat dar probabil alti nu vor vrea.Adaugare spawnerelor de iron golem ar face faction cum era acm 1 an + si cred ca ar aduce playeri si mai multi.Ca nu toti playeri sa aiba sp de ferme de iron golem,dupa parerea mea ar fi bine sa fie bagat in shop cu vreo 2kk spawnerul
 13. Mai am nevoie doar de email ul de pe care ai donat
 1. Încarcă mai multă activitate
×
×
 • Creează nouă...