Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. Cataa

  Cerere unban Cataa :|

  A trecut de mai bine de 24 ore de la dovada si inca nu raspunde nimeni la ea. Miroase deja a manevra 😛 Aici este continuarea de la filmarea mea, am uitat sa mai arat atunci pe filmare. Oricum este tot chat ul acolo, numai atenti sa fi ti 😉
 3. Ieri
 4. DadoLP

  Reclamatie

  [Conținut ascuns]
 5. XJaymunX

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Jaymun 2. Nickname-ul celui reclamat:DadoLP 3. Sectiunea pe care a abuzat: practice 4. Motivul pentru care îl reclami: ban aiurea 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Am facut si o cerere unban da in alea 3 ore ce sa raspundeti :))
 6. XJaymunX

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Jaymun 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: DadoLP 3) Motivul pentru care ai fost banat: team de 3 (stati linistiti dusmanilor ca nu am hack 😉) 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: nu imi amintesc sa fi facut 🙂 6) Comentarii adiționale: Oricum stiu ca in alea 3 ori nu o sa raspundeti da l-am facut asa sa vad si eu dovada de la DadoLP
 7. WolfixStund

  Cerere Mutare Grad WolfixStund

  1) Nickname-ul pe care deții gradul: WolfixStund 2) Nickname-ul pe care vrei să il muți: Susheinez 3) Motivul pentru care vrei sa îl muti: Mi-am schimbat numele contului premium. 4) Videoclipul care dovedește deținerea gradului: Vă dau pe discord dovezile WolfixStund#2524
 8. Cidde

  Reclamatie

 9. Gabriel003

  Reclamatie - MaDaRaUchihaH

  1. Nick-ul userului reclamat:MaDaRaUchihaH 2. Motivul pentru care îl reclami:La propuneri are toata lumea sa raspunda cu un vot PRO sau CONTRA. Voturile trebuie sa vina insotite cu un argument. Persoanele care vor vota fara sa aduca vreun argument vor primi un avertisment pe forum. 3. Regula încălcată:La propuneri are toata lumea sa raspunda cu un vot PRO sau CONTRA. Voturile trebuie sa vina insotite cu un argument. Persoanele care vor vota fara sa aduca vreun argument vor primi un avertisment pe forum. 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Link către mesajul acestuia: 6. Comentarii adiţionale:
 10. WolfyPufy

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: WolfyPufy 2. Nickname-ul persoanei reclamate: Abdo_GotMC 3. Sectiune: BedWars 4. Motivul pentru care îl reclami: hack 5. Dovada: [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale:
 11. Gabriel003

  Cerere Unban

  Vă informăm că cererea dumneavoastră de unban a fost respinsă.
 12. valyx

  Prezentare - Shtup

  welcome dud
 13. valyx

  Oferă-i o notă celui de mai sus!

  A: 9,5 S: 5
 14. valyx

  Cine va fi următorul utilizator care postează?

  nu alexone?
 15. valyx

  Ce grad merită utilizatorul precedent?

  F: Mod S: Supervizor
 16. valyx

  [Tutorial] - VALORANT Brimstone ALL Molly Spots for Bind A Site

  Topic închis.
 17. valyx

  [Tutorial] - VALORANT Viper One Way/Useful Smokes for Haven

  Topic închis.
 18. valyx

  [Tutorial] - VALORANT NEW BEST Viper One Ways & Setups for SPLIT

  Topic închis.
 19. valyx

  [Tutorial] - VALORANT KILLJOY TIPS AND TRICKS

  Topic închis.
 20. valyx

  [Tutorial] - VALORANT ULTIMATE KILLJOY GUIDE

  Topic închis.
 21. al3x0ne

  Westside Connection - Gangsta Nation

  1. Link catre melodie: 2. De cine este cantata: Westside Connection ft.Nate Dogg 3. Genul melodiei (rap, pop, rock, etc) Hip Pop 4. Alte comentarii:
 22. al3x0ne

  Mobb Deep - Hell on Earth

  1. Link catre melodie: 2. De cine este cantata: Mobb Deep 3. Genul melodiei (rap, pop, rock, etc) Hip Pop 4. Alte comentarii:
 23. al3x0ne

  2Pac - Hit 'em up

  1. Link catre melodie: 2. De cine este cantata: 2PAC 3. Genul melodiei (rap, pop, rock, etc) Hip Pop 4. Alte comentarii:
 24. 1. Titlul știrii: Negoiță și-a luat adio de la fotbal: ”Rămân suporter al lui Dinamo. Mi-aș dori să facă performanță”. Ce spune despre spanioli 2. Conținutul acesteia: Ionuț Negoiță a oferit primele declarații după ce a cedat pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo către investitorii spanioli, reprezentați de Pablo Cortacero. 3. Sursa: [Conținut ascuns]
 1. Încarcă mai multă activitate