Sari la conținut

Anunturi

 • intrare
  1
 • comentarii
  0
 • citiri
  126

Mutare Hawks-Romania.Ro

andykn

110 citiri

kgdi0vx.png

Din dorința de a aduce comunitățile de gaming la un alt nivel și de a acorda jucătorilor romani un mediu in care fiecare sa se simtă bine primit, am reușit dupa multe discuții administrative și multe ore de munca sa transformam acea idee in realitate.

 

Personalul administrativ a fost de acord să fie modificat tot aspectul forum-ului, inclusiv modelele, alte informatii si sistemul de organiazre.

De acum încolo, orice joc este acceptat în comunitate (EX. CS:GO, CS 1.6, SA:MP, FiveM, etc.) - Afilieri Servere

De asemenea, am acordat sansa fiecarui utilizator la un post in echipa staff a comunitatii. Oricine poate face o cerere in acest topic. - Restructurare Staff 

Pentru cei care nu știu cine face parte din personalul comunității Hawks-Romania.Ro, aici aveți 2 link-uri informative -  Personal / Listă Staff

Discordul comunității a rămas același - Discord Hawks

Desigur, pentru mai multe întrebări uzuale aveți aici un topic exemplar pentru întrebările dvs. sau le puteti adresa intr-un topic special iar un membru din personal o sa va raspunda - Întrebări Frecvente (FAQ) / Intrebari & Raspunsuri

Si nu in ultimul rand, vom incerca sa organizam cat mai multe turnee/concursuri cu diverse premii pentru a ne diversifica. Turneele pot fi organizate si de catre utilizatori, dar doar cu aprobarea unui membru al administratiei.

 

Ce este nou pe Hawks?

 

- Pentru inceput am facut mari modificari la categoria "Support". De acum vom oferi ajutor pentru orice problema intalnita pe orice joc.

De asemenea, am implementat un nou sistem pentru "Resurse". De acum cand apasati pe subforum-ul "Resurse Jocuri" o sa va trimita pe alta pagina unde puteti incarca sau descarca mult mai usor resursele incarcate de ceilalti utilizatori. Acestea vor fi verificate si de membrii staff pentru a ne asigura ca totul este legit si fara niciun virus.

 

- Am adaugat un "Blog" unde administratia va posta toate anunturile importante de pe comunitate. Pentru a accesa blog-ul tineti cu cursoul pe "Meniu" si apasati pe "Anunturi".

 

- A fost adaugat si un calendar unde se vor nota toate evenimentele mai importante/concursurile de pe comunitate si o data adaugat acolo o sa apara si pe pagina principala intr-un widget din dreapta pentru a nu uita. Aceasta optiune este foarte folositoare pentru turneele organizate sau pentru ownerii serverelor cand vor sa organizeze un concurs mult mai mare pe server.

 

- Iar o alta modificare mai majora ar fi butonul de "Asistenta Forum" din meniu. Daca intalniti un bug, vreti sa unim doua conturi, vreti sa ne anuntati cu privire la crearea a mai multor conturi sau aveti vreo intrebare cu privire la forum pur si simplu apasati acel buton, creati un tichet, selectati departamentul corect si asteptati ca un membru al administratiei sa raspunda la tichetul vostru.

 

Cam acestea sunt modificarile majore de pe forum, in rest am mai fost rearanjate categoriile.

Speram să vă placă această schimbare, deoarece administrația a lucrat mult la acest proiect și ne-am dat interesul pentru a face un loc mai bun pentru toți gamerii din România.

 

 

De acum încolo Minecraft-Romania.Ro este oficial Hawks-Romania.Ro !

© Hawks-Romania.Ro - 2019

 • Îmi place 1
 • Ador 1


0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Această intrare blog este închisă pentru alte comentarii.
×
×
 • Creează nouă...